Axo Finans: Lån penger og förbrukslån.


Nominell rente fra 6,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334,-.

Axo Finans er en lånemegler som formidler lån hos bankene yA bank, Bank Norwegian, DNB, Santander Consumer Bank og Finaref. Fordelen med å bruke en lånemegler som Axo Finans, er at de vil gjøre jobben du ellers måtte gjort for deg, og det helt kostnadsfritt! Det koster nemlig ikke noe ekstra å ta opp lån hos de nevnte bankene gjennom Axo Finans, heller tvert imot vil du spare både tid og penger på at Axo Finans undersøker hvor du vil få bra vilkårene. Takker du ja til et av lånene Axo Finans fremskaffer til deg, vil de få provisjon fra banken. Provisjonen kan sammenlignes med det bankene betaler for eksempel aviser eller TV-kanaler i reklame, og er således en vinn-vinn-vinn situasjon for alle involverte parter.

Axo Finans har spesialisert seg særlig på forbrukslån rettet mot deg som er i fast jobb med en stabil og trygg inntekt, og som er fylt 23 år. Du må tjene minst 200 000 kroner normalt sett for å få tilsagn om lån via Axo Finans. Dette er imidlertid ikke en grense som er hugget i stein, så her er det likevel muligheter for å være heldig om du ikke skulle oppfylle kravene. Gjør du ikke det, må du imidlertid ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker mot deg for å ha en sjanse om å få tilsagn om forbrukslån hos Axo Finans.

Vilkår for lån fra Axo Finans

  • Minimum lån: 10000 kr
  • Største lån: 360000 kr
  • Laveste renten: 6.99%
  • Største renten: 21.95%

Utvikling av rente på lån fra Axo Finans