BB Finans: Lån penger og förbrukslån.


Låneeksempel: kr. 65 000 o/5 år, eff. rente 14,86%, etabl.geb. kr. 990. totalt kr. 90 600

BB finans er et norsk finansieringsselskap med hovedkontor i Bergen. BB finans driver på konsesjon fra Finansdepartementet og har lånt ut forbrukslån uten sikkerhet og levert andre finansieringstjenester til norske forbukere siden 1976. I tillegg til å levere forbrukslån og lån uten sikkerhet, tilbyr BB finans billån, båtlån, leasingfinansiering, forbruksfinansiering og kredittkort. BB finans har et eget kredittkort som heter Credit VISA.

BB finans er bergensbaserte, men tilbyr forbrukslån og andre tjenester til hele landet. Alle kan bli kunde hos BB finans uavhengig av hvor én bor. Via nettsidene til BB finans er det enkelt og greit å både søke om billån, forbrukslån uten sikkerhet, refinansiering og kredittkort fra BB finans. Du kan fritt regulere både lånebeløpet du ønsker å søke om, og nedbetalingstiden du ser for deg at du vil greie å forholde deg til. BB finans tilbyr opp til 10 år nedbetalingstid, som tilsvarer 120 måneder.

For å søke om forbrukslån uten sikkerhet hos BB finans må du være fyllt 20 år, ha fast inntekt, være norsk statsborger og ikke ha uoppgjorte innkassokrav eller betalingsanmerkninger ved søknadstidspunktet. BB finans vil i tillegg gjøre en kredittvurdering av deg før de gir deg lånetilsagn. Dette forsinker prosessen noe, men kommer deg som kunde til gode i form av lavere priser fordi selskapet vet at du har stor sannsynlighet for å greie å betale tilbake lånet.

Vilkår for lån fra BB Finans

  • Minimum lån: 10000 kr
  • Største lån: 250000 kr
  • Laveste renten: 9%
  • Største renten: 17.9%

Utvikling av rente på lån fra BB Finans