Centum Finans: Lån penger og förbrukslån.


Eksempelrente 13,49 %, eff. rente 16,60 %. 65 000 kr o/5 år, etabl.geb. 950 kr. Totalt 93 730 kr. Individuell eff. rente, vanligvis 9,2–33,3 % (65 000 kr o/5 år).

Centum Finans en en låneagent som formidler forbrukslån fra seks ulike banker. Målet er å hjelpe forbrukere i Norge til å finne lånetilbudet. Ved å bruke Centum Finans sørger du for at bankene konkurrerer om å få deg som kunde. Det er mulig å søke om kredittkort, forbrukslån, smålån eller refinansiering.

Finansieringspartnerne man kan få tilbud fra er YA Bank, Ekspres Bank, Santander Consumer Bank, GE Money Bank, Svea Finans, Collector og Time Finans. Det tilbys søknadsløsninger og man kan signere lånedokumentene elektronisk.

For å få et innblikk i hva som er mulig å få i finansiering kan man benytte lånekalkulatoren som tilbys av Centum Finans. Her er det i tillegg mulig å danne seg et bilde av hva et forbrukslån vil koste på månedsbasis. Du kan også legge inn en søknad for vurdering. Når Centums eksperter har vurdert hva finansieringsselskapene kan tilby deg, vil de presentere den løsningen for dine behov.

Vilkår for lån fra Centum Finans

  • Minimum lån: 5000 kr
  • Største lån: 350000 kr
  • Laveste renten: 7.74%
  • Største renten: 26.9%

Utvikling av rente på lån fra Centum Finans