DNB: Lån penger og förbrukslån.


Lån fra 10.000 til 250.000 uten sikkerhet. Vi tilbyr fleksibel nedbetaling, og du bestemmer selv hva pengene skal brukes til.

DNB er Norges største bank, og en av Norges største bedrifter, både målt i omsetning og antall ansatte. Banken er hovedsaklig privateid, men staten eier fortsatt en tredjedel av aksjene. DNB eller Den Norske Bank om du vil, har forvirret egne kunder og utenforstående med hyppige navneskifter. Opprinnelig het de alltid DNB - Den Norske Bank, men så fusjonerte de med GjensidigeNOR og ble til DNB NOR. Etter noen år gikk de imidlertid tilbake til kun DNB, som de nå heter igjen.

Hos DNB kan du ta opp lån uten sikkerhet på mellom 10 000 kroner og 250 000 kroner. DNB har filialer i de aller fleste av de norske storbyene, men det enkleste er nok å søke via internett. For å ha reelle muligheter til å få tilsagn på din lånesøknad hos DNB bør du være fyllt 23 år, ha en bruttoinntekt på minst 150 000 kroner før skatt og ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker i søknadsøyeblikket.

Forbrukslån hos DNB disponeres som en rammekreditt som du forplikter deg til å betale minst 3% tilbake av hver måned. Det vil si at du selv avgjør hvor mye du vil låne av gangen, og hvor lenge du ønsker å benytte deg av kreditten. Får du for eksempel invilget rammekreditt på 250 000 kroner, men trenger bare 220 000 kroner i førsteomgang, betaler du bare renter og gebyrer som om du skulle lånt 220 000 kroner, mens du fortsatt har de siste pengene igjen tilgjengelig på kredittkontoen om du skulle ha behov for de.

Vilkår for lån fra DNB

  • Minimum lån: 10000 kr
  • Største lån: 250000 kr
  • Laveste renten: 12%
  • Største renten: 12%

Utvikling av rente på lån fra DNB