Folkia: Lån penger og förbrukslån.

Søk direkte!

Annonselenke


Priseksempel: Lån 8 000 kr i 90 dager. Etableringsgebyr 350 kr, fakturagebyr 135 kr (45 x 3), rentekostnader 1 294 kr, effektiv rente 246%, beløp å tilbakebetale 9 779 kr.

Folkia var de første til å introdusere mikrolån på det norske markedet for forbrukslån uten sikkerhet. Før det, var mikrolån noe vi kun kjente gjennom media fra u-land. Faktisk, har en av grunnleggerne av Indias største mikrolån bank, Grameen Bank, fått Nobels fredspris for sitt arbeid med å løfte folk ut av fattigdom ved å gjøre lånene tilgjengelig for de.

I Norge er ikke fattigdom det store problemet, men heller pengemangel. Kanskje er det en lønning som er forsinket, kanskje du har fått en regning for mye denne måneden og lurer på hva du skal gjøre for å få budsjettet til å gå opp. Dette er lån uten de store gebyrene som for eksempel andre forbrukslån uten sikkerhet har, men til gjengjeld mye lavere kredittrammer.

Mikrolånene til Folkia er på mellom 1 000 kroner og 5 000 kroner. Lånet er imidlertid ikke spesielt langsiktig, og skal betales tilbake innen en måned.

Vilkår for lån fra Folkia

  • Minimum lån: 1000 kr
  • Største lån: 5000 kr
  • Laveste renten: 24%
  • Største renten: 84%
Søk direkte!

Annonselenke

Utvikling av rente på lån fra Folkia