Real Finans: Lån penger og förbrukslån.


Priseks: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.

Real Finans sine forbrukslån er gode alternativ om du skulle ha behov for å låne penger uten sikkerhet til hva enn du måtte ønske eller behage. Real Finans sine forbrukslån har en ganske lav rente sammenlignet med andre forbrukslån uten sikkerhet, veldig fleksible muligheter for å få betalingsfrie måneder og avdragsfrihet om du skulle ha behov for dette, og en høy lånegrense som gjør at du får den kreditten du ønsker.

Sammenslått er disse tre faktorene nok til å utrope Real Finans forbrukslån til et av markedets beste alternativer, men det stopper ikke der. Man kan nemlig strekke lånet over utrolige 15 år - altså 180 måneder(!), noe som løfter det opp til eliten blant norske utlånere av lån uten sikkerhet.

Hos Real Finans betaler du heller ikke faste gebyrer, men utifra hvor mye du låner. Mange utlånere tar like høye gebyrer av de som låner lite, som de som låner mye. Hos Real Finans gjør de ikke det. Etableringsgebyret er for eksempel på 1% noe som betyr at om du låner 10 000 kroner, så er det bare på 100 kroner! Her er det altså utrolig mye penger å spare sammenlignet med andre utlånere, som gjerne har tolv ganger høyere gebyrer.

For å få tilslag på forbrukslån uten sikkerhet hos Real Finans, må du ha en inntekt på minst 250 000 kroner. Søknader under det, blir sjelden vurdert med mindre det er særskilte omstendigheter som taler i lånesøkeren sin favør. Om du ikke kvalifiserer for dette, trenger du dog ikke å fortvile - det finnes mange som krever langt mindre inntekt for å gi tilslag.

Vilkår for lån fra Real Finans

  • Minimum lån: 30000 kr
  • Største lån: 250000 kr
  • Laveste renten: 7.9%
  • Største renten: 11%

Utvikling av rente på lån fra Real Finans