Resurs Bank: Lån penger og förbrukslån.


Resurs Bank er en ny aktør på det norske markedet for forbrukslån uten sikkerhet. De spesialiserer seg på diskré lån til det du trenger, uten å stille spørsmål om hva eller hvorfor. Alt Resurs Bank spør om er hvor mye, og dine kontaktdetaljer for å vurdere om du har en god nok økonomi til å ta opp ønsket lån.

Som utfordrer på markedet har Resurs Bank mye å bevise ovenfor kundene. Hvorfor skal man velge en ukjent aktør som Resurs bank over for eksempel Nordea, Opp Finans, DNB eller GE Money Bank? Svaret er gebyrer og lavere renter! Resurs Bank er ikke alltid billigst, men for deg med en stabil inntekt over 200 000 kroner, kan du regne med å få svært gode betingelser hos Resurs Bank.

Alle lånesøknadene til Resurs Bank behandles individuelt, og vær sak sees på med friske øyne og et åpent sinn. Det betyr imidlertid ikke at de innvilger lån til alle, men det betyr at retningslinjene til Resurs Bank er kun rettningslinjer og ikke regler. Ingenting er hugget i stein, og selv om du ikke har en inntekt på 200 000 kroner bør du absolutt søke hos Resurs Bank for å se om du kan få et lånetilsagn.

Vilkår for lån fra Resurs Bank

  • Minimum lån: 10000 kr
  • Største lån: 30000 kr
  • Laveste renten: 15.95%
  • Største renten: 15.95%

Utvikling av rente på lån fra Resurs Bank