Santander Consumer Bank: Lån penger og förbrukslån.


Santander Consumer Bank tilbyr forbrukslån til folk over hele Europa, og har vært en etablert og annerkjent aktør på det norske markedet i en årrekke allerede. Denne banken er også stor i en rekke andre europeiske land, og er spesielt godt kjent for sine svært prisgunstige og populære kredittkort. Santander Consumer Bank har imidlertid også spennende tilbud innen lån uten sikkerhet, så for deg som er på jakt etter et forbrukslån er dette absolutt en bank du bør vurdere nærmere!

Santander Consumer Bank skiller seg ut på noen måter fra de andre aktørene på det norske markedet for lån uten sikkerhet. For eksempel har de en nedbetalingstid på fantastiske 15 år! Det vil si at du kan fordele avdragene dine på hele 180 måneder! Dette er med andre ord en svært gunstig bank for deg med lav inntekt og behov for lave avdrag.

Nettopp lang nedbetalingstid og mange avdrag kan også være fordelaktig om du ønsker å refinansiere. Ved refinansiering samler du mange lån i et stort, og da kan det være svært gunstig å ikke få sjokkregninger i posten hver måned, men overkommelige bruddstykker. Som kunde hos Santander Consumer Bank kan du uten problemer dele regningen opp i opptil 180 biter - og dermed burde refinansiering være innen rekkevidde for de aller fleste.

Vilkår for lån fra Santander Consumer Bank

  • Minimum lån: 10000 kr
  • Største lån: 250000 kr
  • Laveste renten: 7.9%
  • Største renten: 17.9%

Utvikling av rente på lån fra Santander Consumer Bank